31 Mayıs 2014 Cumartesi

DETOX DAY


   Eminim herkesin sağlıklı beslenmeye çalıştığı dönemde bile kaçamaklar yaptığı, çok keyifli anlarda amaan kim düşünecek yemeği şimdi, ye gitsin ! dediği zamanlar olmuştur :) İşte böyle kaçamak günlerinin ardından vücuda detoks uygulamak çok ama çok faydalı. Önceki gün aldığınız kalorilerin yağa dönüşmemesi için vücuda sağlıklı besin yüklemesi yapmak lazım.

  Ben yoğurdu çok seven bir insanım, yoğurt beni hem tok tutuyor hem de yağ yakmaya çok yardımcı bir besin. İpin ucunu kaçırdığım bir günün ertesinde kendime yoğurt detoksu uygulayarak kalori alımını dengeledim. Ayrıntılara buyrun :)

24 Mayıs 2014 Cumartesi

BATH&BODY WORKS


    Misler misi bir cumartesi gününden selamlar ! Yazın kendini hissettirmeye başladığı bugünler de benim de içim enerji dolu. Nasıl olmasın, en sevdiğim mevsim geliyor.

  Sizleri bu postumda son günlerdeki takıntımla tanıştıracağım gerçi biliyor olmanız çok muhtemel fakat bilmeyenler varsa tanışşın bu harika kokularla :) Bath&Body Works adından da anlaşılacağı gibi vücut için kremler, losyonlar, parfümler, duş jelleri üretiyor. Ama öyle 2 3 çeşit koku değil gerçekten onlarca ürün çeşitliliği var. Mağazaya girdiğim zaman 1 saat falan kendimden geçiyorum :)

  Son zamanlarda buraya ciddi anlamda dadandım sevgili arkadaşlar :) Vücut losyonları harika kokuyor böyle  sürünce kendi kolumu yeme isteği uyandırıyor ! Özellikle vücut losyonu ve vücut parfümünü birlikte kullanınca kalıcılık çok artıyor. Ürünlerin kalıcılığı oldukça memnun edici, ben mağazada sıkıp gece uyurken bile buram buram kokuyordum.

  *Bu post reklam amaçlı değil, tamamen kişisel aşkla hazırlanmıştır :)

22 Mayıs 2014 Perşembe

CİLT İÇİN MASKELER



  Verdiğim aradan sonra upuzun bir cilt sağlığı postuyla tekrar bloga döndüm :)  Bu sıralar gerek beden gerek cilt sağlığı ile ilgili geniş çaplı araştırmalar yapıyorum, daha önceki cilt sağlığı postumda güzel bir cilt için nasıl beslenmeliyiz konusundan bahsetmiştim, bu da onun devamı niteliğinde. Sağlıklı beslenerek cildi içeriden besliyoruz, bakım ürünleri ve maskelerle de dışarıdan :)

   Cilt maskeleri çoğu kadının ilgi alanıdır, kendimden biliyorum . Özellikle yazın çeşit çeşit maskeler deniyordum, tabi hepsi ev yapımı.  Gıdaların bedenimizi beslediği kadar cildimizi de beslediğini düşünüyorum bu yüzden evdeki malzemelerle maskeler hazırlamayı çok seviyorum. Yine kış mevsiminin verdiği rehavetle uzun zamandır maske yapmamıştım ama bu aralar yine merak saldım :)
 
   Bu postum da içinde benim de uygulayıp memnun kaldığım, çeşitli cilt sorunları için çözümler sunan maske tarifleri vereceğim.