27 Nisan 2014 Pazar

ZARA SPRING SUMMER 2014



  Zara'nın ilkbahar yaz koleksiyonuna hala bakmadıysanız sizi buraya alalım ! Dün Zara'ya girdiğimde öyle bir içim açıldı ki renkler harika, beyaz ve sade tonlar hakim. Ben ilkbahar yaz sezonuna bayıldım, tam benim zevkime göreydi. Pastel tonlar ve tabi ki aşık olduğum crop toplar çoğunluktaydı.

SUNDAY SONGS





24 Nisan 2014 Perşembe

SUMMER WINE



   Biz dört gözle yazı beklerken İstanbul'da yağmur yağmaya başladı ! Neyse ki bunlar nisan yağmurları, uzun sürmez diye umuyorum. Çünkü ben yazı çok özledim, denizi, sahili, 9 da kararan havayı ama en çok da elbiselerimi, şortlarımı, eteklerimi özledim. Kendimi bildim bileli kalın giyinmekten hiç hoşlanmıyorum hele mont benim için tam bir yük :) Bu yüzden de en sevdiğim mevsim elbette ki yaz ! Ne giyersen giy üşümüyorsun, elinde kolunda montlar hırkalar taşımıyorsun.

   Bu tatlı şarkı da bana yazı çağrıştırıyor. Yağmurlu günde içimiz açılsın :)

22 Nisan 2014 Salı

FIRINDA SOSLU LEVREK


   Farkettim de blogda hep kalorili şeyler paylaşmışım ! :) Ama bu postumda sizlere sağlıklı bir yemek tarifim var. Balık kilo verme sürecinde olanların en büyük yardımcılarından birisi. İster tonbalıklı salata yapın ister fırında pişirin, balık çok lezzetli bir protein kaynağı. Tabi işin içine kilo vermek girince balık kızartmasından uzak durmak gerekiyor ama kabul etmeliyiz ki balığın en lezzetli hali kızartması. Ben de yaptığım sos ile fırında balığa farklı ve lezzetli bir çeşni katmış oldum. Fırında balık yemek artık daha keyifli :)


19 Nisan 2014 Cumartesi

IN LOVE WITH CROP TOP


   Geçen seneden beri ortalığı kasıp kavuran crop top furyasını hepiniz biliyorsunuzdur. Ben de çok moda olan bir şeyi ilk defa bu kadar sevdim ve çok fazla görmeme rağmen sıkılmadım. O kadar zarifler ki sıkılacağımı da hiç zannetmiyorum. Geçen sene içimde kalan cop topuma nihayet bugün kavuştum. Ben Topshop'tan aldım zaten en çok Topshop, Zara ve H&M'de bulunuyor bu güzellikler. Crop toplar yüksek bel etek, şort ve pantolonlar için yaratılmışlar adeta, birbirlerini o kadar güzel tamamlıyorlar ki. Belirtmeden geçemeyeceğim bu kısacık üstler zayıflama sürecinde mükemmel motivasyon sağlıyorlar, benim her gece uyumadan kafamda bunlar uçuşuyordu :)


16 Nisan 2014 Çarşamba

EASY HOMEMADE HAMBURGERS !



   Dikkat ! Eğer diyetteyseniz bu postu hiç okumayın :) Çok lezzetli, diyet bozduran bir postla karşınızdayım. Uzun zamandır sağlıklı besleniyorum, sebze, meyve ve protein ağırlıklı. Ama motivasyonumu düşürmemek için arada kendimi ödüllendiriyorum. İşte bu ev yapımı lezzet harikası hamburgerler de benim ödülüm. Arkadaşımla canımız çok hamburger çekince gidip butik bir hamburgecide el yapımı taze taze yemek istedik. Sonra benim aşçı içgüdülerim baskın çıktı ve neden evde yapmıyoruz ki ? dedim. İyi ki de demişim, ortaya bu bebekler çıktı.

   Bu hamburgerleri bu kadar harika yapan şey ise ekmeklerinin de el yapımı olması. Markette satılan hazır hamburger ekmeklerinden hoşlanmıyorum. Bu da evdeki ilk hamburger deneyimim olacağı için her şeyiyle çok güzel olmasını istedim ve ekmeklerini de kendim yaptım. Hiç gözünüz korkmasın inanılmaz kolay bu ekmekleri yapmak. Hazırlık ve yoğurma işlemi toplam 10 dakikamı bile almadı. Detayları merak ediyorsanız sizi devama alalım.


15 Nisan 2014 Salı

HELLO AGAIN !



   Yaklaşık 2 haftalık verdiğim aradan sonra herkese yeniden merhaba :) Aslında blogumu boş bırakmayı sevmiyorum ama elde olmayan sebeplerden dolayı uzaklaşmak zorunda kalabiliyor insan. Dahil olduğum bir proje kapsamında oradan oraya koşturmaktan bırakın bilgisayar açmayı, uyumaya bile kısıtlı vakit bulabiliyordum. Ama hiç şikayetçi değilim, bol bol gezdim yeni insanlar tanıdım, yorulduğuma kat kat değdi. İnsanın hayat temposu artınca hayatı daha bir dolu dolu yaşadığını hissediyor.

  Bloga dönüşüm güzel bir film önerisiyle olsun dedim ve yeni izlemiş olduğum bu filmi sizlerle de tanıştırmak istedim. Tamamen tesadüfen bulup izlediğim bu film tam benim tarzım ! Hem görsel ögeleri tatmin edici hem de gizem barındırıyor. Gizem ve görsellik birleşince de ortaya seyir zevki yüksek bir film çıkıyor.